Bekijk Hieronder Onze Conversie Cases, Samenwerkingspartners & Klant Ervaringen:

Case 1: van een Break-even ads campagne naar 3-5x ROAS

WilandthePeople, Businesscoach

Scope: In samenwerking herschrijven van de front-end funnel – advertenties & salespage

Resultaat: “Eerder was de cost per sale en ROAS (return on adspend) van de betreffende front-end funnel niet winstgevend of net break-even. Nu is het altijd winstgevend met momenteel een ROAS van tussen de 3 en 5.

(Dit betekent dus dat er via advertenties dagelijks gemiddeld 3x tot 5x zoveel omzet wordt gegenereerd dan dat er uitgegeven wordt aan advertentiebudget. Nog voordat de rest van het aanbod is aangeboden in de daarop volgende klantreis)

Ik had echt even een stok achter de deur nodig van iemand met dezelfde normen en waarden, humor en kwaliteit om mij te helpen het goud in m’n eigen producten weer te zien. Het was een hele fijne samenwerking. (…) Heel blij met het resultaat ik kan niet wachten om dat te gaan delen.

– Willemien van der Veen, Businesscoach @ Wil+ThePeople

Case 2: Verhoging van de jaaromzet met meer dan €288.000

Stressless Dogs, Online Cursussen voor Hondeneigenaren

Scope: Complete Business Strategie opzet inclusief schaalbare aanbodrange, verschillende funnels waaronder een directe ‘ad to offer’ funnel, webinar funnels, meerdere weggever funnels en e-mail follow-up automations. Alle teksten zijn op een ‘Done for You’ wijze geschreven over het verloop van meerdere jaren.

Resultaat: Er zijn in de afgelopen jaren meerdere salespage geschreven die meer dan €100.000 hebben omgezet met online cursussen van onder de honderd euro per stuk. Er is op Done for You wijze een webinar funnel gemaakt die op de eerste dag van lancering meer dan 200 aankopen en €11.000 omzet excl. btw opleverde. Dit ene webinar is daarna herhaaldelijk gegeven en heeft inmiddels ook meer dan €100.000 exclusief BTW opgeleverd. Haar bedrijf is van minder dan €12.000 per jaar naar meer dan €300.000 per jaar gegaan sinds onze samenwerking.

 

Ik startte zonder following, zonder online aanbod en zonder online omzet. Als we kijken naar het afgelopen jaar 2023, heb ik meer dan 3 ton excl btw gedraaid met een mooi winstpercentage terwijl ik slechts 24 uur per week werk.(…) Het heeft Voor mij echt mijn leven en mijn business compleet veranderd wat Ernst-Jan heeft gedaan. We werken nu doorlopend samen met de Conversie Agency om meer winst uit onze e-maillijst te halen, de klantreis verder te optimaliseren en jaar-op-jaar te blijven groeien.

 
 

– Amee Buijs, Founder @ Stressless Dogs

Case 3: Follow-up Funnel brengt >€50.000 op in slechts 4 weken

Anne Quaars, The Messaging Artist

Scope: Klantreis Strategie, bestaande front-end funnels optimaliseren & in samenwerking creëren van een nieuwe follow-up funnel

Resultaat: In de eerste maand dat de nieuwe Follow-up Documentaire Funnel Live ging bracht deze meer dan €50.000 in geaccordeerde omzet op. En dat terwijl er (in de zomervakantie nog wel) slechts enkele mails over zijn gestuurd en nog niet geadverteerd is.

Deze Funnel combineert een uniek concept die naadloos aansluit op de identiteit van het bedrijf en de huidige klantreis met de benodigde conversieprincipes voor directe ROI. De komende jaren zal deze Back-end Funnel nog veel meer opbrengen als vast onderdeel van de geautomatiseerde klantreis.

 

Iets tofs maken is nog iets anders dan iets converterend maken, je wilt dat dat bij elkaar komt en dat is goed gelukt. (…) Dit is mede door wat Ernst-Jan hierin heeft toegevoegd. Wat ik echt zijn kracht vind is dat hij marketingprincipes in diepte doorziet (en diepte is voor mij een belangrijk woord) en ook kan toepassen op de ondernemer.

– Anne Quaars, The Messaging Artist

Case 4: Meer dan €75.000 aan ticketsales in slechts 6 weken

Vastgoed Community & Thuiz-Hypotheken

Scope: Het verkopen van zoveel mogelijk eventtickets d.m.v. e-mailmarketing met een korte deadline van slechts 6 weken.

Resultaat: Ondanks de krappe deadline is er in slechts 6 weken voorafgaand aan het event meer dan €75.000 aan ticketverkopen gegenereerd. Dit is nog exclusief de upsells van de opnames en verkoop van het hoofdaanbod op het event zelf. Aan dit project hebben meer dan 10 marketeers gewerkt en meer dan 75% van de ticketverkopen in de laatste 6 weken is terug te herleiden naar de e-mail & advertentie copy van de Conversie Agency.

Meer dan 75% van de tickets die in de laatste 6 weken verkocht zijn waren terug te herleiden naar de copy die Emile & Ernst-Jan hebben geschreven. (…) Ik ben mega blij over de samenwerking, en natuurlijk de resultaten, waardoor ik na afloop heb besloten hun vergoeding te verdubbelen en de samenwerking voort te zetten.

– Thierry Stokkink, Vastgoed Community & Thuiz-Hypotheken

Een aantal van onze klanten & samenwerkingen:

De afgelopen jaren hebben we met de Conversie Club 200+ ondernemers aan meer conversie geholpen.

Dit is hoe ondernemers die met ons werkte het hebben ervaren:

Toen ik Ernst Jan vroeg om me te helpen met het herschrijven van mijn website, e-mail en advertentieteksten wist ik nog niet dat ik niet alleen pakkendere en meer converterende teksten zou krijgen, maar dat ik ook nog eens enorm veel zou leren! Eigenlijk was werken met Ernst Jan een stoomcursus marketing, waardoor ik hierna moeiteloos verder aan de slag kon om ook de conversiestromen binnen mijn andere bedrijfstakken effectief te verbeteren. Wat ik bijzonder vond is dat hij écht begreep waar mijn product voor staat (ondanks dat hij geen medicus is), zich kan inleven in mij én in de klant, waardoor ik het idee had echt even een side kick in mijn bedrijf te hebben.
Heleen Lameijer
Reanimatiecursus.com - MakeScienceWork
Ernst-Jan en Emile zijn één van de weinige ondernemers die ik ken die echt weten waar ze het over hebben en die echt de diepte in gaan. Als je op zoek bent naar iemand die je kan helpen met het schrijven van converterende teksten, het verbeteren van je funnels, en als je echt wilt opschalen met je bedrijf, dan ben je bij hun aan het juiste adres. Ze zijn echt geniaal in wat ze doen.
Rachelle Blok
MailTribe & RachelleBlok.nl
Beiden hebben enorm veel kennis en ervaring ohgv marketing en converie en je merkt echt de passie die ze hebben voor het vak en het plezier waarmee ze hiermee bezig zijn. Nooit open deuren, maar altijd diepgang, veel voorbeelden en goede feedback waar je echt wat mee kunt. Als je de kans krijgt vooral gaan samenwerken met deze twee mannen!
Ellen Daenen
ellendaenen.nl
2 powerhouses van mega waarde! Ernst-Jan en Emile zijn hele fijne mannen om mee samen te werken. Ze zijn betrokken, hebben zeer goede marketing en copy kennis om ervoor te zorgen dat je meer klanten krijgt.
Petra Iuliano
networkofpurpose.nl
Behulpzaam, betrokken en opbouwend kritisch. Ernst-Jan & Emile zijn een gouden duo. Ze brengen ieder hun eigen expertise in en versterken elkaar daarin. Marketing-wise wil je deze mannen bij je aan tafel hebben, als het gaat om jouw conversie.
Daphne van den Boogaard
levensceremonie.nl
EJ en Emile zijn wat mij betreft dé conversie copywriters van Nederland.
Ilona Dielis
ilonadielis.com
Ernst-Jan & Emile hebben bakken vol kennis in huis, maar daarnaast zijn ze vooral oprecht, betrokken en super om mee te werken
Bas Smeets
Maak Jouw Impact
Kennis van (marketing)zaken, uitstekende copywriting en heel fijn om mee te werken. Fijne vibes.
Petra Vink
petravink.nl
Als je het hebt over converterende teksten schrijven denken mensen al snel aan gladde sales- en marketingtrucjes. Dat is dit by far NIET. EJ en Emile hebben een no-bullshit mentaliteit. Zij blijven juist ver weg van de gladde praatjes en de salesy teksten wat je nu juist iedereen ziet doen.
Je krijgt altijd meer dan dat je vraagt 🙂 Je merkt dat ze oprecht met je meedenken. Zij zullen daarom nooit terughoudend zijn in het advies wat ze geven.
Myrthe Warmenhoven
Bold Network

Deze experts schakelde ons in om onze Conversie Expertise te delen met hun klanten:

Meriam Slijkerman

Anne Quaars

Simone Levie

Tineke Zwart

Mirjam Hegger

Funnelbox

Maak je Impact

Eelco de Boer

Anouk Kral

Petra Iuliano

Modern Story Social

Carlijn Ottens

Rachelle Blok

en meer...

Enkele ervaringen van deze experts:

“De Masterclass van Ernst-Jan was echt boven verwachting goed. Ik heb, heel eerlijk, nog nooit zulke positieve reacties gehad op een masterclass. Iedereen was lyrisch meteen al in de chat, in de Dm daarna, zijn masterclass werd meerdere keren gedeeld. Het was echt inhoudelijk heel sterk. (…) Ook oprecht 1 van de beste masterclasses die ik ooit heb gezien. (…) Ik vond het echt een mega aanrader. Hij is echt 1 van de beste op het gebied van copywriting en converterende salespages maken. Ik zou heel graag nog een keer met ‘m willen werken en dat ga ik ook zeker doen.”

– Tineke Zwart, Businesscoach

“Als High-end Businesscoach werk ik alleen met specialisten in hun vakgebied. Heel trots ben ik dat ik Ernst-Jan Buijs nu al zo’n 1.5 jaar in mijn kennis-expert team heb, waar hij regelmatig masterclasses geeft aan deelnemers uit mijn programma. Copywriting, goede salespage, hoe doe je dat? Dat is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie die zij bouwen en Ernst-Jan heeft daar echt een bijzondere en zeer belangrijke bijdrage aan geleverd met zijn Masterclasses. (…) Mijn deelnemers lopen echt met ‘m weg en ik ben heel blij dat hij in mijn kennis-expert team zit.

– Meriam Slijkerman, High-end Businesscoach

“De creativiteit maar ook de snelheid waarmee Ernst-Jan kan denken en het praktisch maakt voor mensen die erbij zijn is waanzinnig. De voorbeelden zijn zo helder en herkenbaar voor mensen. (…) Natuurlijk heb ik zelf ook wel meer Masterclasses gekeken maar Ernst-Jan die blinkt voor mij echt uit hierin.

– Sander Wielemaker, Funnelbox.nl

De Conclusie: We weten wat we doen als het gaat om Converterende Klantreis Copy...

Benieuwd hoe we je met onze expertise kunnen helpen bij het verzilveren van de groeikansen die je nu nog laat liggen?

Ontdek het samen met Ernst-Jan door hieronder een vrijblijvend gesprek aan te vragen:

Scroll naar boven